Субота, 20.04.2024, 16:08

АСОЦІАЦІЯ ПЕДАГОГІВ ХРИСТИЯН ДНІПРОПЕТРОВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Меню сайту
Календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Друзі сайту
КЗШ №106
Мережа Євроклубів Кривого Рогу
Сайт Ради лідерів

Ви також можете розмістити посилання на наш сайт:

Зеленопільська НСЗШ
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » Архів матеріалів

6 липня 2011 року в Міністерстві освіти і науки, молоді та спорту України відбувся «Круглий стіл» на тему «Педагог-християнин у сучасній школі». Вів засідання голова громадської ради з питань співпраці з Церквами і релігійними організаціями при Міністерстві освіти, народний депутат України В.С.Марущенко. Від МОіНМтаС були присутні: головний спеціаліст Міністерства освіти з історії та суспільних дисциплін Р.І.Євтушенко та секретар постійної комісії Міністерства освіти з питань етики, християнської етики та світової літератури С.П.Фоміна. В роботі також приймали участь педагоги-християни, представники різних конфесій, серед яких був присутній і наш земляк голова громадської організації «Асоціація педагогів-християн Дніпропетровської області», директор Зеленопільської НСЗШ В.М.Шульга, а також представники міжнародної асоціації християнських шкіл та провідних спеціалістів України з даного питання.

Переглядів: 732 | Додав: директор | Дата: 11.07.2011 | Коментарі (0)

ЗАПРОШЕННЯ В МІНІСТЕРСТВО ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ
Дирекора Зеленопільскої НСЗШ запрошено до участі в круглому столі МОН з питання впровадження в освітній простір християнських моральних засад. Зацікавлених з цього питання просимо звертатися за адресою skool-z@mail.ru
 
 
Шановні колеги!
 
      Запрошуємо Вас взяти участь у роботі круглого столу «Педагог-християнин у сучасній школі», що відбудеться за ініціативи Громадської ради з питань співпраці з Церквами і релігійними організаціями при Міністерстві освіти і науки, молоді та спорту України 6 липня 2011 р. з 10.00 до 14.00 у приміщенні Міністерства (пр. Перемоги, 10).
      У заході візьмуть участь керівники і представники громадських ор ... Читати далі »
Переглядів: 796 | Додав: директор | Дата: 30.06.2011 | Коментарі (0)

ПРИВІТНА КРИВОРІЗЬКА ЗЕМЛЯ ЗУСТРІЧАЄ КАНАДСЬКИХ ГОСТЕЙ
3 червня 2011 року до села Зелене Поле Орджонікідзенської сільської ради завітали гості з Канади. Теплого літнього дня Криворізька земля вітала гостей з Канади, які приїхали до України в рамках освітнього проекту з метою ознайомлення з нашою історією. До складу групи входили: два декани та професор регіонального коледжу «Grande Prairie» м. Алберта і його студенти. Їх перебування в Україні розпочалося з відвідування м. Києва з якого їх шлях проліг до нашого рідного міста Кривий Ріг. Під час другого дня перебування в Україні гості мали змогу відвідати промислові підприємства міста (ПівнГЗК) та міські музеї. Однією з умов їх перебування в Криворізькому регіоні було відвідування села Зелене Поле, так як одним з напрямком роботи коледжу є вивчення історії менонітів, які в свій час заснували село Зелене Поле та про яке коледж дізнався завдяки дитячим науковим роботам і розробленим Зеленопільською школою тури ... Читати далі »
Прикріплення: Картинка 1 ·Картинка 2
Переглядів: 719 | Додав: директор | Дата: 21.06.2011 | Коментарі (0)

Завдячуючи нашій роботі з історії села Зелене Поле Тернівський центр туризму зайняв пеше місце в Дніпрпетровській області та вдало представив нас на всеукраїнському рівні.
Вітаємо з перемогою!
Переглядів: 736 | Додав: директор | Дата: 04.06.2011 | Коментарі (0)

ГОДІКОВА ОЛЕНА ВОЛОДИМИРІВНА, ВЧИТЕЛЬ ХРИСТИЯНСЬКОЇ ЕТИКИ ЗЕЛЕНОПІЛЬСЬКОЇ ШКОЛИ ЗАЙНЯЛА ІІІ-Є МІСЦЕ НА ВСЕУКРАЇНСЬКОМУ КОНКУРСІ ВЧИТЕЛЬ РОКУ.
Олена Володимирівна, вітаємо вас з перемогою та бажаємо всього найкращого.
 
ЗА ПИТАННЯМИ, ЩОДО ОРГАНІЗАЦІЇ ВИКЛАДАННЯ КУРСУ ХРИСТИЯНСЬКА ЕТИКА МОЖЕТЕ ЗВЕРТАТИСЯ ЗА АДРЕСОЮ SKOOL-Z@MAIL.RU
 
Національний університет «Острозька академія»
НАКАЗ 23.05.2011р. № 33
 м.Острог
 Про результати VI Всеукраїнського фестивалю-конкурсу "Учитель року з предметів духовно-морального спрямування”, присвяченого 450 - річчю Пересопницького Євангелія та 430 річниці Острозької Біблії На виконання листа Міністерства освіти і науки, молоді та спорту від 01.02.2011 №1/9-56
 «Про проведення Всеукраїнського фестивалю-конкурсу "Учитель року з п ... Читати далі »
Переглядів: 2256 | Додав: директор | Дата: 17.05.2011 | Коментарі (0)

ЗАКЛИКАЄМО ВСИХ ЗБЕРЕГТИ ДЛЯ НАЩАДКІВ ПАРК ВЕСЕЛІ ТЕРНИ.
 
Всих бажаючих прийняти участь в толоці під час якої буде упорядковано парк Веселі Терни запрошуємо 8 квітня на 11 годину до парку. В толоці вже за попередніми оцінками буде приймати участь близько 600 учасників. Але ми не хочемо зупинятися на одноразових акціях та пропонуємо всим бажаючим залучитися до акції, щодо відродження цієї рекреаційної зони. Ці заплавні ліси на 32 гектарах є унікальними для нашої степової зони. Наші контакти: тел 067-568-29-82, email skool-z@mail.ru, або залишайте відгуки на сайті школи.
Переглядів: 838 | Додав: директор | Дата: 05.04.2011 | Коментарі (0)

ЮННІ НАУКОВЦІ ШКОЛИ
 
Учні Зеленопільської школи прийняли активну участь в районному міжобласному конкурсі захисті наукових та пошукових робіт "Ерудит". Що в цьому році проходив в стінах комерційно-торгівельного технікуму м.Кривого Рогу, який гостинно зустрів понад 80 учасників конкурсу з Криворізького району, Долинського району Кіровоградської області та м. Кривого Рогу, роботи яких пройшли відбірковий заочний тур при відділі освіти Криворізької РДА.
Від нашої школи всі 4 роботи (складає близько 9% відзагальної кількості учнів школи від 1 по 9 класи) пройшли до завершального етапу. Ми дякуємо за участь Красовську Юлію, ученицю 8 класу, Швидку Аделіну ученицю 9 класу, Крючкову Ганну, ученицю 8 класу та вітаємо з перемогою Борбітько Ірину, ученицю 8 класу, що зайняла 2 місце в секції природознавство.
 
 
Прикріплення: Картинка 1
Переглядів: 760 | Додав: директор | Дата: 29.03.2011 | Коментарі (0)

МИ ЗНОВУ В ЧИСЛІ КРАЩИХ.
Учні нашої школи 19 березня 2011 року були учасниками регіонального конкурсу дитячих наукових та пошукових робіт "Колія", що проходив в обланому ліцеї-інтернаті для сільської молоді в м. Кривому Розі. В цьому році в конкурсі брали участь 3 учениці, що складає майже 7% від загальної кількості дітей по школі з 1 по 9 класи. Всі учні показали якісну результативність роботи на високому рівні: 
- Борбітько Ірина, учениця 8-го класу, яка отримала гран-прі в секції "Чумацький шлях"
- Красовська Юлія, учениця 8 класу, 2 місце в секції "Чумацький шлях"
- Швидка Аделіна, учениця 9 класу, 3 місце в секції проектів.
Треба відмітити наукових керівників, які якісно підготували дітей до конкурсу, а це: Герасимчук О.О., Гродікова О.В. та Шульга В.М.
 
Бажаємо вам нових успіхів.
Прикріплення: Картинка 1 ·Картинка 2
Переглядів: 679 | Додав: директор | Дата: 21.03.2011 | Коментарі (0)

 ВСТУП
Проживаючи в своєму рідному селі Зелене Поле я і не думала, що моя «Мала Батьківщина» настільки цікава та багатогранна. Наша школа понад 10 років займалася вивченням історії рідного краю та приймала активну участь в всеукраїнській історико-географічній експедиції «Історія міст і сіл України», що в кінцевому результати вилилося в мою роботу, яка по своїй суті є підсумковою. Завдячуючи попереднім учням, які вже закінчили школу, я мала змогу об`єднати всі напрацьовані матеріали в єдину роботу, головним завданням якої є популяризація нашого туристичного потенціалу. Та в минулому році я особисто працювала над створенням туристичного маршруту «Село Зелене Поле – Курган «Могила Баба» і його апробації. Село Зелене Поле засноване Німцями-колоністами менонітського віросповідання, в селі існує ряд цікавих історичних об’єктів та створених, за нашою безпосередньою участю, пам’я ... Читати далі »
Переглядів: 1526 | Додав: директор | Дата: 10.03.2011 | Коментарі (1)

Педагог – ти повинен розуміти всю відповідальність яку на нас покладає суспільство в якості формування громадянина держави. Провідні педагоги минулого (Ян Амос Каменський, К.Д.Ушинський, Г.С.Сковорода, А.С.Макаренко, В.О.Сухомлинський) та і сучасності (М.П.Гузик, Ш.О.Амонашвілі) в соїх роботах приділяли питанню виховання дітей як основоположну ідею навчально-виховного процесу. Радянська ідеологія нажаль замовчувала багато питань які стояли в основі всього процесу навчання дітей закладених цими педагогами, але вміло використовувало ці ідеї замінивши лише певні назви та напямки світосприйняття. З приходом незалежності України ми почали розробляти власні проекти ґрунтуючись на провідних педагогах, нажаль не знаючи повної картини, щодо методів виховання та їх основних ідей. Проаналізувавши наслідки нашої роботи за останні роки, хоча сказавши правду в Україні нажаль немає загальнодержавної ідеології, ми можемо констатувати страшні факти: ВІЧ, туберкульоз, нарко ... Читати далі »
Переглядів: 1194 | Додав: директор | Дата: 10.03.2011 | Коментарі (0)

« 1 2 3 4 »